Om Utskriftsramar

Verktyget Utskriftsram används för att förenkla placeringen av ritningen på pappret.

Ramen, ditt "papper", placeras ut runt din ritning på ritytan. Det första du sedan måste göra är att välja skrivare och ange önskad pappersstorlek, format och ritningsskala. Ramens storlek anpassas då efter dessa inställningar och du kan fortsätta att arbeta med ritningens layout och se resultatet direkt på skärmen.

Klicka här för att läsa mer om hur du använder en Utskriftsram.