Om 'Kamerainställningar'

I dialogrutan Kamerainställningar (se figur 1) kan du göra en mängd olika inställningar för den bild som ska framkallas. Du kan förändra kamerans och målpunktens höjd, ändra belysning, bildens innehåll och mycket annat.

Gör på något av följande sätt för att öppna kameradialogen:

Figur 1 - Dialogen Kamerainställningar

I dialogrutan Kamerainställningar finns två fält. Det vänstra fältet består av flikarna Kamera, Miljö, Belysning, Bild, och Skiss. I det högra fältet - Framkalla - som alltid är synligt, finns de olika framkallningsalternativen:

Under de olika framkallningsalternativen finns också kryssrutan Skriv ut bild efter framkallning samt knappen Framkalla.

Knappen Återgå till standardvärden längst ned i dialogrutans vänstra hörn är alltid synlig, oavsett vilken flik som är vald. Den här funktionen är speciellt användbar om du har provat olika inställningar och vill ställa in standardvärdena igen. När du klickar på knappen visas ett fönster innehållande en text som varnar för att alla inställningar kommer att återgå till sina standardvärden. Klicka på antingen OK eller Avbryt.