Att beställa och betala för en licens

När din licens håller på att gå ut kommer du att få en notifiering från Configura via epost. Vi rekommenderar att du förnyar din licens några dagar innan den går ut, för att undvika att du blir utan InstantPlanner under en kort period.

Du köper din licens på InstantPlanners webbsida. Du kan även gå till Hjälp-menyn i programmet och där välja Beställa licens...

Beställa en licens för InstantPlanner

Licenser för InstantPlanner säljs enbart som en 12-månaders prenumeration. För att beställa en eller flera licenser, välj Beställa licens... i programmets Hjälp-meny eller öppna en webbläsare och gå till InstantPlanners webbsida på www.instantplanner.com (endast tillgänglig på engelska).

På sidan klickar du på den gula knappen Get InstantPlanner, och därefter på knappen Purchase a license