Att få hjälp

Du når InstantPlanners hjälpfil genom att klicka Hjälp i menyraden och välja antingen välja InstantPlanner Hjälp eller InstantPlanner Online Hjälp. Du kan också trycka på F1-tangenten för att komma till hjälpen.

När hjälpfilen öppnats kan den användas på flera sätt.

Du kan:

Länkar

I den mån begrepp, uttryck och funktioner inte förklaras direkt i löpande text finns länkar till förklarande avsnitt. Oanvända (länkar som inte klickats på) är blåa och använda (klickade) länkar är purpurfärgade. Både oanvända och använda länkar är understrukna.

Typografi

Den text som i hjälpen är markerad med fetstil syftar på benämningar som till exempel finns i programmets menyer och dialogrutor. Den fetstilta texten är en vägledning för att du lättare ska kunna hitta det hjälptexten förklarar i InstantPlanner. Vissa benämningar fungerar som länkar och är därför i fetstil, understrukna och blå.