Installera på nytt

Att installera InstantPlanner lokalt på din dator är en enkel procedur.

Gör så här:

1. Öppna utforskaren, till exempel genom att högerklicka på Start-knappen längst ned till vänster i aktivitetsfältet och välj Utforska.
  2. Bläddra dig fram till det ställe på din dator där du sparat installationsfilen.
  3. Dubbelklicka på installationsfilen (.EXE).
  4. Dialogrutan InstantPlanner End User License Agreement visas.
  5. Läs texten noggrant och klicka I Accept om du accepterar. Du måste klicka I Accept om du vill installera InstantPlanner. Dialogen Select Destination Directory visas.
  6. Dialogen Welcome visas i vilken du väljer Next.
  7. Välj var på datorns hårddisk du vill installera InstantPlanner (normalt är den föreslagna platsen under Program Files den bästa). Klicka därefter på Next.
  8. Dialogrutan Installing visas och programmet installeras automatiskt.
  9. När installationen är slutförd visas dialogen Installation Complete. Om du vill starta programmet direkt, se till att rutan Start InstantPlanner är ikryssad.
  10. Välj Finish för att starta programmet. Ikonen för InstantPlanner visas nu på skrivbordet på din dator.

Observera:

• Om du vill avbryta installationen, klicka Cancel. Dialogrutan Install visas, klicka Exit Settings.
  • Om det redan finns en version av InstantPlanner på din dator kommer installationsprogrammet att fråga om du vill installera över den gamla versionen, vilket rekommenderas. Klicka Yes om du vill placera den nya versionen på den föreslagna platsen på din dator.
  • Om du av någon anledning vill ha två versioner installerade på din dator måste du placera den nya versionen på annan plats, klicka No och välj ett annat alternativ i dialogrutan Select Destination Directory. Den ikon som visas på skrivbordet är ikonen för den senast installerade versionen.