Designbeskrivning ställage

När du har valt om du ska arbeta med en produktserie eller anpassade produkter måste du gå igenom och göra inställningar i fönstret Designbeskrivning ställage.

För att öppna fönstret klickar du på knappen Inställningar... på komponentfliken Drive-In/Push-Back.

I fönstret finner du tre flikar:

Observera:

De ändringar du gör i fönstret Designbeskrivning ställage sparas tillsammans med ritningen. När du väljer Ny ritning och öppnar en av standarddatabaserna igen kommer den därför att vara återställd till originalinställningarna.

Allmänt

Fliken Allmänt är indelad i sju huvudsakliga fält där du kan göra relevanta inställningar: Generalla val, Pall, Ställage, Färger, Profildimensioner, Vikt/längdenhet samt Gavel.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.

Observera:

Fliken Allmänt är endast aktiv när du har valt Anpassad längst upp på komponentfliken Drive-In/Push-Back.

Till toppen

Produktserie

Fliken Produktserie är indelad i sex huvudsakliga fält där du kan göra relevanta inställningar: Generella val, Pall, Allmänna gavelval, Gavlar, System & Buffertyp samt Skenor/Balkar.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.

Observera:

• Längst ner i fälten gavlar och skenor/balkar artikelnummer och beskrivning för aktuell komponent.

• Fliken Produktserie är endast aktiv när du har valt Produktserie längst upp på komponentfliken Drive-In/Push-Back.

Till toppen

Avancerat

Fliken Avancerat består av ett fält där du kan göra relevanta inställningar: Avancerade inställningar.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.