Förändra tak

Efter insättning syns bara takets konturer för att det inte ska vara i vägen när du ritar. Om du klickar på den gråa etiketten kommer dock hela taket att synas, med rutnät och eventuella ljuskällor, och även de gula stretchnoderna:

I det här läget kan du klicka på en gul nod och töja/krympa taket i storlek.

Högerklick på den gula triangeln öppnar en komprimerad meny, medan högerklick på den gråa etiketten öppnar en fullständig meny:

Från båda menyerna har du tillgång till dialogen Inställningar.

Grundläggande inställningar för taket finns på fliken Allmänt medan fliken Rektangulärt tak innehåller inställningar för integrerad belysning. Här kan du t.ex. välja vilken typ av lampor som ska användas, deras dimensioner och ljusstyrka, samt andra detaljer.