Bekräfta ändringar

När du har gjort dina inställningar och val i någon av InstantPlanners dialogrutor kan du klicka OK, Verkställ eller Avbryt.

OK

Med OK bekräftas dina val och dialogrutan stängs. Vet du säkert att ditt val är det rätta klickar du OK.

Verkställ

Är du inte helt säker på att ditt val är det rätta, testa genom att klicka Verkställ. När du klickar Verkställ visas de val du gjort men dialogrutan stängs inte. Om du i detta läge vill ändra dina val väljer du nya alternativ och klickar Verkställ för att testa igen. Är du därefter helt nöjd, klicka OK.

Avbryt

Raderar de eventuella val du har gjort och stänger dialogrutan.