Importera/Exportera till plocklista

Importera till plocklista

Om du från Företags-menyn väljer Importera till plocklista öppnas ett fönster där du kan söka efter och importera en textfil med artiklar som kommer att läggas till i din plocklista.

Exportera till plocklista

Om du från Företags-menyn väljer Exportera till plocklista öppnas ett fönster där du kan välja och exportera en av dina produktserier. Den kommer då att sparas som en textfil och alla ingående artiklar kan därefter importeras till din plocklista.

Observera:

• Du kan placera flera produktserier i fältet Serier till export till höger och sedan klicka på Exportera för att exportera samliga valda produktserier.