Infoga och redigera katalogobjekt

När du har öppnat Catalogue Browser finns det många modeller att välja bland, och det är enkelt att infoga ett objekt i din ritning:

1. Leta upp den modell du vill använda.
  2. Vänsterklicka och släpp musknappen.
  3. För muspekaren till ritytan och klicka fast modellen på önskad plats.

Så snart du har infogat objektet öppnas en snabbinmatningsruta där du kan redigera objektet. I exemplet med kontorsstolen nedan går det att ändra Utförande (Tyg, Läder eller Tryck), Tyg (olika färger/stilar) samt Elevation (höjd över golv). På katalogobjekt som har en skärm eller display (såsom dataskärmar, whiteboards, foton etc) kan du importera egna bilder som du vill att de ska visa.

Du kan alltid klicka på ett befintligt katalogobjekt för att redigera dess egenskaper.