Inställningar för grenställ tillbehör

Komponentfliken Grenställ tillbehör är indelad i tre huvudområden: Typ, Sidovyer samt Ställage.

Typ

Genom att ange Typ kan du specificera olika priser och rabatter för olika tillbehör.

Exempel:

Välj först typ A och placera därefter ett nätbalkplan på ritytan. Välj därefter typ B och placera ytterligare ett nätbalkplan på ritytan. I kalkylen kommer du nu att se två likadana metalldäck men specificerade som olika typer. Nu kan du sätta separata priser och rabatter mm på dessa komponenter.

Sidovyer

Här hittar du flera användbara tillbehör som kan snappas fast på bärbalkarna i sidovyn i din ritning. Följande tillbehör finns tillgängliga: Nätbalkplan, Träbalkplan, Armstopp, Träbalk, Kryss, Horizontal, Z-formation.

Ställage

Här hittar du flera användbara tillbehör som kan snappas fast mot ställagen i den vanliga 2D-vyn. Följande tillbehör finns tillgängliga: Påkörningsskydd stolpe samt Påkörningsskyddsräls.