Inställningar för tillbehör hyllställ

Komponentfliken Tillbehör hyllställ är indelad i fyra huvudområden: Typ, Färg, Sidovyer samt Sektioner.

Typ

Genom att ange Typ kan du specificera olika priser och rabatter för olika tillbehör.

Exempel:

Välj först typ A och placera därefter en låda på ritytan. Välj därefter typ B och placera ytterligare en låda på ritytan. I kalkylen kommer du nu att se två likadana lådor men specificerade som olika typer. Nu kan du sätta separata priser och rabatter mm på dessa komponenter.

Färg

Här väljer du vilken färg du vill att tillbehören på den här komponentfliken ska ha.

Sidovyer

Här hittar du flera användbara tillbehör som kan snappas fast i sidovyn i din ritning. Följande tillbehör finns tillgängliga: Mellanvägg, Bokstöd, Låda, Sockel samt Dubbeldörr.

I det här fältet finns det även tre knappar som gör att du kan sätta in avdelar på olika sätt på hyllorna: Enkel (du får sätta in en avdelare i taget på en hylla), Välj (du anger önskat antal avdelare på en hylla och de sätts in automatiskt på aktuell hylla) samt Välj sektion (du anger önskat antal avdelare per hylla och så sätts de automatiskt in på samtliga hyllor i hyllsystemet).

Sektioner

Här finns tillbehören Rygg, Framsida, Skylt och Krysstag som alla snappar mot sektionen i 2D-vyn. Om du klickar JaFyll sida/rygg automatiskt sätts dessa tillbehör automatiskt in på hela sidan/ryggen på ett ställ.

När det gäller krysstag kan du ange hur många det ska vara och därefter enkelt snappa dem mot sektionen.