Stolar

På fliken Arbetsbord och stolar hittar du tre olika typer av stolar. De tre stolarna saknar inställningar men kan anpassas genom de knappar som finns ovanför komponenterna på fliken.

Gör så här för att använda stolarna:

1. Ange vid Armstöd om du vill ha stol Med eller Utan armstöd.
  2. Ange också vid Rygg om du vill ha Hög eller Låg (högt eller lågt ryggstöd, gäller bara Arbetsstolar).
  3. Välj stol och placera den på ritytan genom att klicka fast den.

Observera: Om du vill placera ut en stol, till exempel vid ett bord, utan att den snappar, håll Ctrl-tangenten nedtryckt samtidigt som du placerar stolen.