Använda egna RGB-färger

För att använda de RGB-färger du själv skapat och lagt i databasen, gör så här:

1. Högerklicka på den komponent du vill byta färg på. En pop up-meny visas.
  2. Välj Material- och färgbyte i pop up-menyn. Dialogrutan med samma namn visas.
  3. Pricka för RGB-färg vid Färgmodell/Typ. Fältet RGB-färg visas.
  4. Klicka på pilen i den nedrullningsbara listrutan i fältet RGB-färg.
  5. Välj Special i listan.
  6. Klicka på knappen Bläddra. Dialogrutan Val och editering av RGB-färg visas.
  7. I fältet Färgdatabas, välj önskad kategori i den nedrullningsbara listrutan vid Kategori.
  8. Välj lagrat färgalternativ i textfältet under Beskrivning genom att klicka på den aktuella färgens rad.
  9. Klicka OK eller Verkställ.
  10. Klicka OK eller Verkställ i dialogrutan InstantPlanner: - Material- och färgbyte.