Välja 'Fördefinierad'

Vid Färgmodell/typ i dialogrutan InstantPlanner: - Material- och färgbyte kan du välja Fördefinierad. Fördefinierad visar ett antal färger och material som finns lagrade i InstantPlanner.

Figur 1 - Fältet Färgmodell/typ

Gör så här för att använda dem:

1. Högerklicka på den komponent du vill byta material eller färg på. En pop up-meny visas.
  2. I pop up-menyn, välj Material- och färgbyte. Dialogrutan visas.
  3. Pricka för Fördefinierad vid Färgmodell/typ. Fältet Fördefinierad visas till höger i dialogrutans nedre del.
  4. Klicka på pilen till höger i den nedrullningsbara listrutan i fältet Fördefinierad.
  5. Välj en färg eller ett material i den nedrullningsbara listrutan.
  6. Klicka OK eller Verkställ.