Förhandsgranska

I förhandsgranskningen kan du se hur din utskrift kommer att se ut. Du når fönstret genom att klicka på knappen Förhandsgranska i utskriftsdialogen.

Navigera

I förhandsgranskningsfönstret kan du på olika sätt navigera mellan sidorna i utskriften.

Detta görs genom att:

Zooma

Det finns även olika funktioner för att zooma in och ut utskriften.

Detta görs genom att:

Skriva ut

Du skriva ut direkt från förhandsgranskningen genom att välja Utskrift i Arkiv-menyn eller genom att klicka på knappen med en skrivare som symbol i  verktygsfältet.

Övriga fält

Den allra nedersta delen av förhandsgranskningsfönstret består av fyra fält, innehållande information om de aktuella valen i förhandsgranskningen:

Du stänger fönstret genom att välja Stäng i Arkiv-menyn eller genom att klicka på knappen Stäng längst till höger i verktygsfältet.