Plocklista

Om du har artiklar som ska stå med i kalkylen men som inte ska synas på ritytan använder du en plocklista.

Det går att nå plocklistan på två sätt: antingen via knappen i verktygsraden ovanför ritytan, eller i fältet Diverse på respektive komponentflik. För att använda plocklistan klickar du på komponenten plocklista och placerar ut den på ritytan, som vilken komponent som helst. Fönstret Plocklista öppnas då automatiskt.

Fönstret Plocklista är indelat i fyra fält: