Sortera dina utskriftsramar

Så fort du sätter ut en utskriftsram på ritytan kommer InstantPlanner automatiskt att ange dess prioritet. Den första ramen har prioritet '1', den andra prioritet '2' och så vidare. Detta visas i utskriftsramens övre vänstra hörn:

Nu kan du styra över utskriftsramarnas sorteringsordning och synlighet vid utskrift. När minst en utskriftsram är vald kan du klicka på knappen Sortering i dialogrutan Inställningar utskriftsram:

Detta öppnar dialogrutan Sortering av utskriftsramar. Här visas alla utskriftsramar som finns i ritningen och prioriteringen för varje är angiven. Du kan klicka på en rad för att namnge en utskriftsram, och du använder uppåt- och nedåtpilarna för att ändra sorteringsordningen. Varje rad är länkad till sin utskriftsram på ritytan vilket innebär att om du väljer en rad i listan markeras utskriftsramen på ritytan och vice versa. Det finns också en knapp som zoomar in på vald utskriftsram på ritytan.