Visa ändringar i en ritning

Verktyget Revideringsmoln (har formen av ett moln på ritytan) kan användas för att markera de ställen på dina ritningar som reviderats. Revideringsmolnet visas då på utskriften.

För att använda revideringsmolnet, gör så här:

1. Hämta verktyget Revideringsmoln från fliken Verktyg.
  2. Ett rött bågformat objekt visas vid muspekaren. För den till ritytan.
  3. Klicka en gång för att placera bågen som utgör den första delen av revideringsmolnet.
  4. För muspekaren i önskad riktning tills den första bågen har den längd du vill ha och klicka.
  5. Repetera steg 4 för att rita de andra bågarna som tillsammans ska utgöra ditt moln.
  6. Förena den sista bågen med den första för att sluta molnet och klicka.
  7. Högerklicka på revideringsmolnet för få upp en pop up-meny. Välj Inställningar. Dialogen Inställningar revideringsmoln visas.
  8. Klicka på knappen Hämta färg för att öppna en färgpalett där du kan välja önskad färg för molnet.
  9. Klicka på OK för att stänga färgpaletten.
  10. Tillbaka i dialogen Inställningar revideringsmoln, klicka på OK eller Verkställ.

Observera: Du kan töja bågarna i revisionsmolnet på ritytan med hjälp av dess snappunkter.