Om 'Badrum'

Med hjälp av komponenterna på fliken Badrum kan du rita ett komplett badrum för hem- eller kontorsmiljö. Fliken är uppdelad i sex olika fält: Sanitetsporslin, Badkar, Duschkabin, Handfat, Väggskåp samt Tvättutrustning.

De flesta komponenter på fliken kan töjas och krympas. Vissa kan också förändras via sina dialogrutor för inställningar. Du når inställningarna genom att dubbelklicka på komponenten eller genom att högerklicka och välja Inställningar i pop up-menyn.

Sanitetsporslin

Under Sanitetsporslin finns endast tre färdiga moduler som inte går att töja. Modulerna har inte heller några dialoger för Inställningar.

Badkar

Det runda och det rektangulära badkaret saknar dialoger för Inställningar. Blandaren som finns till höger om karen på fliken har dock inställningar. Här anger du, i textfältet vid Golvavstånd, den höjd blandaren ska sitta på.

Duschkabin

Under Duschkabin finns endast tre färdiga moduler som inte går att töja. Modulerna har inte heller några dialoger för Inställningar.

Handfat

Under Handfat finns endast tre färdiga moduler som inte går att töja. Modulerna har inte heller några dialoger för Inställningar.

Väggskåp

Alla tre väggskåpen delar dialogruta för Inställningar. I textfältet vid Höjd anger du höjden på skåpet och i textfältet vid Golvavstånd anger du hur högt skåpet ska sitta.

Tvättutrustning

Tre av komponenterna under rubriken Tvätt har dialogrutor för inställningar: tvättmaskinen, torktumlaren och torkskåpet. Dialogrutan är densamma för de tre komponenterna. I inställningarna anger du, i textfältet vid Höjd, önskad höjd för respektive komponent.

Samtliga dialogrutor för inställningar har en nedrullningsbara listruta vid Utsträckning. Där väljs vilka komponenter som ska förändras. Med knapparna OK eller Verkställ bekräftas dina val.