Provbild

När du framkallar en bild, automatiskt eller manuellt, får du en provbild. I provbildens menyrad finns två menyer: Bild och Kontroll.

Bild

När en bild har framkallats kan du under menyn Bild välja Kopiera, Klistra in, Spara eller Utskrift.

Genom att Kopiera bilden kan du till exempel klistra in den i ett Worddokument.

Gör så här:

1. Välj Kopiera.
  2. Öppna det dokument du vill klistra in bilden i, gå till Redigera-menyn och välj Klistra in.

Med Klistra in kan du infoga en bild på den aktuella ritytan.

Gör så här:

1. Välj Klistra in. Windows-diologrutan Spara som öppnas.
  2. Navigera till den plats på hårddisken där du vill spara bilden. Ge den ett namn och klicka Spara.
  3. Återvänd till ritytan, den bild du framkallat har nu klistrats in på ritytan.

Om du vill Spara den framkallade bilden, gör så här:

1. Välj Spara, Windows-dialogrutan Spara som öppnas.
  2. Navigera till det ställe på hårddisken där du vill spara bilden. Namnge den och klicka Spara.

Du kan också skriva ut bilden direkt, gör så här:

1. Välj Utskrift. Dialogrutan Skrivarinställningar öppnas.
  2. Gör dina inställningar i dialogrutan.
  3. Klicka OK.

Kontroll

Under menyn Kontroll finns två val: Avbryt och Rita om. Med Avbryt avbryter du pågående bildframkallning. Med Rita om tar du bort streckrester som i mycket sällsynta fall kan bli kvar på den framkallade bilden, till exempel om en dialogruta har dragits över bilden.