Det går att framkalla bilder i Walkthrough på ett väldigt enkelt sätt. Stanna upp var som helst, klicka på önskat framkallningsalternativ och fortsätt sedan att jobba under tiden som bilden framkallas. Varje framkallningsjobb placeras och hanteras i en separat renderingskö i bakgrunden.

Det finns två alternativ för framkallning i Walkthrough: Foto framkallning samt Snabb framkallning.

Foto framkallning (Mellanslag): framkallar nuvarande vy till ett foto med hög kvalitet. (Kvalitet: hög; Framkallningstyp: naturligt ljus).

Snabb framkallning (Shift + Mellanslag): framkallar snabbt en förhandsvisning av nuvarande vy. (Kvalitet: medel; Framkallningstyp: normal).

Tredje knappen från vänster är Kopiera till urklipp (Ctrl + C) som kopierar nuvarande vy till urklipp:

Bilden kan sedan klistras in på ritytan eller användas i andra program.

Framkallningarna placeras i Renderingskön, som är ett separat fönster där du kan följa framkallningsförloppet för varje foto.