Diverse

Fältet Diverse innehåller följande verktyg: Automått, Radera och Plocklista.

Automått

Verktyget Automått lägger automatiskt till mått till sidovyn på ritytan.

Gör så här:

1. Placera ett ställage på ritytan.
  2. Placera en sidovy på ritytan.
  3. Markera sidovyn genom att klicka på det.
  4. Gå till komponentfliken Drive-In/Push-Back och klicka på knappen Automått.

Observera:

Du kan bestämma måttens egenskaper genom att gå till komponentfliken Streckritning. I fältet Rithjälp klickar du på knappen Grundinställningar. Klicka på fliken Mått så ser du vilka egenskaper du kan förändra.

Radera

Verktyget Radera används fungerar som en komponent på ritytan. När du för muspekaren med radera-komponenten till ritytan så kan den snappa mot pallställ, gångar, bärbalkar, galvar, pallar osv. När du sedan klickar en gång så raderas det valda objektet.

Plocklista

Du kan samla information om olika delar i en Plocklista. Därefter går det att plocka ut önskade artiklar och inkludera dem i en offert.

Klicka här för att läsa mer om Plocklistan.