Inställningar för hyllor

När du har valt önskad produktserie måste du anpassa den i fönstret Inställningar för hyllor.

För att öppna fönstret klickar du på knappen Inställningar... på komponentfliken Hyllställ.

I fönstret finner du tre flikar:

Observera:

De ändringar du gör i fönstret Inställningar för hyllor sparas tillsammans med ritningen. När du väljer Ny ritning och öppnar en av standarddatabaserna igen kommer den därför att vara återställd till originalinställningarna.

Allmänt

Fliken Allmänt är indelad i sju fält där du kan göra relevanta inställningar: Gång, Sektion, Färger, Fyll automatiskt, Gavelmått, Last samt Vikt/längdenhet.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.

Till toppen

Produktserie

Fliken Produktserie är indelad i fem fält där du kan göra relevanta inställningar: Gång, Fyll automatiskt, Gavlar, Hyllor samt Last.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.

Till toppen

Avancerat

Fliken Avancerat består av ett fält där du kan göra relevanta inställningar: Avancerade inställningar.

När du är färdig måste du bekräfta inställningarna med antingen Verkställ eller OK.