Om hyllställ

För att skapa produktserier i produktkategorin Hyllställ, använder du funktionen Administrativt verktyg.

Ett typiskt användarscenario när man arbetar med hyllställ kan vara följande:

1. Konfigurera produkterna i fönstret Inställningar för hyllor.
  2. Börja designa systemet. Det gör du enkelt genom att använda mallar.
  3. När du har lagt till en mall fortsätter du med att lägga till sektioner. Använd de automatiska funktionerna som finns tillgängliga.
  4. Lägg till mått.
  5. Om det behövs, använd verktyget radera för att ta bort saker från ritytan.
  6. Lägg till artiklar i plocklistan.