Om Administrativt verktyg

I Företags-menyn hittar du Administrativt verktyg som används för att skapa och spara egna produktdatabaser för följande produktkategorier:

I Administrativt verktyg specificeras produktdimensioner, artikelnummer, beskrivning, vikt och pris. När du har skapat en databas för en specifik produktkategori kommer prisberäkningen att ske automatiskt då du placerar komponenten på ritytan.

Det går också att exportera produktdatabasen och på så sätt låta andra InstantPlanner-användare få tillgång till den. Likaså kan man importera en produktserie från någon annan i något av InstantPlanners format *.dbe och *.dbx. Det går också att importera data från Excel.

I de följande avsnitten kan du läsa mera om hur du skapar, redigerar och tar bort produktserier. Alla exempel baseras på produkter i segmentet Pallställ. Förfarandet i Administrativt verktyg är dock detsamma, oavsett vilket segment du arbetar med.