Om Drive-In/Push-Back

Ett Drive-In-system använder skenor för att hålla pallarna i systemet. En skena placeras på både höger och vänster sida av en gavel. Ett Push-Back-system använder bärbalkar som koppling mot en gavel; två balkar per gavel. En balk placeras på den främre stolpen, och en på den bakre.

Funktionen Administrativt verktyg kan användas för att skapa produktserier.

Ett typiskt användarscenario när man arbetar med ett Drive-In/Push-Back-system kan vara följande:

1. Konfigurera produkterna i fönstret Designbeskrivning ställage.
  2. Fortsätt nedåt på komponentfliken genom ställa in övriga värden (för t.ex. antal nivåer, maxvikt etc.)
  3. Börja designa systemet genom att placera komponenten Ställage direkt på ritytan. Du kan töja den till önskad längd under insättningen. Efter insättning kan du även klicka och töja systemet i djupled. En sidovy läggs till automatiskt.
  4. Lägg till mått.
  5. Om det behövs, använd verktyget radera för att ta bort saker från ritytan.
  6. Lägg till artiklar i plocklistan.