Om Kontrollpanelen

De grundinställningar du gör i programmets Kontrollpanel lagras, så du behöver bara göra dem en gång.

För att komma till kontrollpanelen, gör så här:

1. Klicka på Arkiv i menyraden.
  2. I Arkiv-menyn, välj Kontrollpanel. Dialogrutan med samma namn visas.

Observera:

• Innehållet i kontrollpanelen kan variera, beroende på vilka  funktioner man valt att inkludera i de olika anpassningarna av programmet.
  • För att de förändrade inställningarna ska slå igenom, måste du alltid avsluta med OK eller Verkställ.

Kontrollpanelen har följande flikar, klicka på länkarna nedan för att läsa mer om respektive flik.

Allmänt

Användargränssnitt

Auto-3D

JPG

Komponenter