Öppna automatsparad ritning

Den ritning du arbetar med på ritytan sparas automatiskt om du valt Automatspara ritning efter (min) i programmets Kontrollpanel.

Där har du också valt hur ofta ritningen ska automatsparas. Anges inget namn ger InstantPlanner ritningen ett nummer. Om du har Automatspara ritning efter (min) markerat kan du hitta de senast tio sparade ritningarna eller, om du arbetat länge med en ritning, de senaste tio versionerna av samma ritning.

När en ny ritning sparas automatiskt första gången försvinner den äldsta automatsparade.

Gör så här för att öppna en automatsparad ritning:

1. Välj Öppna automatsparad ritning i menyn Arkiv.
  2. Markera den ritning du vill öppna och klicka Öppna eller dubbelklicka på den ritning som ska öppnas.

Observera: Menyalternativet Öppna automatsparad ritning visas inte i Arkiv-menyn förrän du aktiverar valet Automatspara ritning efter (min) i programmets Kontrollpanel.