Om InstantPlanner

InstantPlanner® är ett dataprogram för att planera utrymmen inom materialhanteringsindustrin. Det utmanar de CAD-program som traditionellt används och har utvecklats specifikt för att möta kraven och behoven hos distributörer, konsulter och tillverkare. InstantPlanner hjälper dig att komma till ett avslut snabbare än tidigare, genom en enkel process där du skapar planritningar, automatiska kalkylberäkningar, offerter, stycklistor och fotorealistiska renderingar.

Produktkategorierna Pallställ, Drive-In/Push-Back och Hyllställ, ger dig full frihet att själv specificera dimension, artikelnummer, beskrivning, vikt samt pris och spara informationen i en databas. När du därefter planerar utrymmen i InstantPlanner sker prisberäkningen helt automatiskt.

Utöver denna grundfunktionalitet erbjuder InstantPlanner en mängd generiska komponenter som kan förhöja intrycket ytterligare, så som rullbanor, fordon, maskiner och kontorsmöbler. Om du väljer att lägga in priser även på sådana artiklar kommer även de att komma med i offerten.

För att läsa mera om vad du kan göra i InstantPlanner, klicka här.

För mer information, besök vår webbsida www.instantplanner.com