Vad du kan göra i InstantPlanner

Vill du veta mer om vad du kan göra i InstantPlanner? Nedan följer en mer detaljerad beskrivning hur du kan arbeta mer effektivt och höja kvaliteten i dina försäljningsdokument genom att fullt ut arbeta i ett integrerat system som InstantPlanner.

Omedelbara utskrifter

InstantPlanner minimerar den tidsödande processen att skapa offerter och genererar automatiskt följande dokument för utskrift:

Notera att du enkelt kan inkludera ditt företags logotyp på samtliga dokument.

Planering av utrymmen

InstantPlanner utmanar de CAD-program som traditionellt används inom materialhanteringsindustrin. Med generiska grafiska produkter och enkel drag-and-drop-funktionalitet kan användaren rita upp layouter på bara några få minuter. Om ritningen behöver ändras kan detta enkelt göras genom att bara byta ut komponenterna. Programmet ändrar automatiskt alla tillhörande dokument och kalkyler!

Ögonblicklig 2D och 3D

När ritningen är färdig i 2D kan du omedelbart skapa och skriva ut en fotorealistisk 3D-bild.

Omedelbar kalkylberäkning

Under designprocessen skapas och uppdateras stycklistan automatiskt vilket gör att det går snabbt och enkelt att beräkna priset. I kalkyldialogen går det även att lägga till uppgifter om frakt- och installationskostnader, rabatter och dylikt.

Om en produktdatabas används (se nedan), sker prisberäkningen automatiskt.

Produktdatabaser

Funktionen Administrativt verktyg i InstantPlanner används för att skapa och spara produktserier (databaser) för produktserierna pallställ och hyllställ.

Följande parametrar kan anges:

Genom att använda dessa databaser kan prisberäkningen ske automatiskt. Det gör det även möjligt att exportera produktdatabaser och därigenom låta andra InstantPlanner-användare importera och använda de databaser som du har skapat.

Produkter

Utöver ställ och hyllor innehåller InstantPlanner industrihyllor, rullband, fordon, maskiner, ritmoduler, kontorsmöbler och annat. Om du har lagt till uppgifter om dessa artiklar kommer den informationen att visas i kalkyldialogen.

Kompatibilitet

Med InstantPlanner kan du: