Om grenställ

Ett system av grenställ skapas från grunden utan hjälp av några förinställningar. Grenställ kan antingen vara enkelsidiga eller dubbelsidiga.

För att anpassa och skapa ett system av grenställ i InstantPlanner, gör så här:

1. Konfigurera produkterna i fönstret Designbeskrivning för grenställ.
  2. På komponentfliken Grenställ väljer du sedan antal armnivåer.
  3. Börja designa systemet. Det gör du enkelt genom att använda Mallar.
  4. Placera därefter ut ställage. Använd auto-funktionen för detta.
  5. Lägg till mått.
  6. Om det behövs, använd verktyget Radera för att ta bort saker från ritytan.
  7. Lägg till artiklar i plocklistan.