Produktserie och anpassad

Längst upp på komponentfliken Drive-In/Push-Back finns två alternativ: Produktserie samt Anpassad.

Om du har importerat en produktserie eller skapat en egen i Administrativt verktyg väljer du här Produktserie.

För att arbeta med alternativet produktserie, gör så här:

1. På komponentfliken Drive-In/Push-Back, klicka på knappen Produktserie.
  2. Välj önskad produktserie i rullgardinsmenyn. Menyn visar alla produktserier som har skapats i Administrativt verktyg eller som har importerats in i InstantPlanner.
  3. Öppna fönstret Designbeskrivning ställage och fortsätt med förinställningarna.

Observera:

När du installerar InstantPlanner ingår två exempelserier: EU Example samt US Example. Förinställningarna för respektive exempelserie följer europeisk respektive amerikansk standard.

Alternativet Anpassad används när du vill skapa ett helt nytt system från början, utan några förinställningar.

För att arbeta med alternativet anpassad, gör så här:

1. På komponentfliken Drive-In/Push-Back, klicka på knappen Anpassad.
  2. Öppna fönstret Designbeskrivning ställage och fortsätt med förinställningarna.