Skapa PDF med dynamiskt 3D-innehåll

När du kör InstantPlanner i avancerat grafikläge kan du enkelt skapa 3D PDF-filer med dynamiska och interaktiva 3D-vyer.

För att skapa en 3D PDF, gör så här:

1. Infoga en kameravy enligt beskrivningarna i kapitlet Infoga kameravy för skapande av 3D PDF.
  2. Dubbelklicka mellan den heldragna och den streckade linjen för att öppna fönstret Inställningar för kamerabild.
  3. Se till att kryssrutan Infoga 3D-vy i PDF-filer är markerad.
  4. Öppna fönstret för Utskriftsinställningar och klicka på knappen Spara som PDF... längst ner.
  5. Ange filnamn och sökväg och klicka på Spara. Din 3D PDF genereras nu och visas på skärmen:

Tips:

Vi rekommenderar att du använder Utskriftsramar för att planera och disponera dina utskrifter för att anpassa dem till dina behov och syften. Klicka på länken nedan för att läsa mera om utskriftsramar.

>> Om Utskriftsramar