Ställage och pallar

I fältet Ställage och pallar (se Figur 1 nedan) hittar du viktiga komponenter som behövs för att sätta upp ett Drive-In/Push-Back-system.

Figur 1: Ställage och pallar

För att bygga upp ett system av Drive-In/Push-Back i InstantPlanner, gör så här:

1. Välj önskad databas och anpassa ditt system i fönstret Designbeskrivning ställage.
  2. Gör förinställningarna på komponentfliken.
  3. Klicka och välj komponenten Ställage och klicka fast komponenten på önskad plats på ritytan. Om du håller vänster musknapp nedtryckt kan du töja komponenten till önskad bredd vid insättningen.
  4. Fortsätt att klicka ut flera komponenter. När du är nöjd, för muspekaren utanför ritytan eller tryck Esc på tangentbordet för att släppa komponenten som sitter på muspekaren.
  5. Klicka nu på systemets gula snappunkt och töj systemet till önskat djup.
  6. Komponenterna pall, skena eller balk kan nu snappas fast mot systemet på ritytan.