Innan du börjar placera ut några produkter på ritytan måste du ange vilken produktserie du ska jobba med.

För hyllställ kan du antingen skapa nya eller redigera befintliga produktserier (dvs. databaser) i Administrativt verktyg, som du hittar under Företag i menyraden. I rullgardinsmenyn Produktserie kan du antingen välja en produktserie som du själv har skapat, eller välja Anpassad som låter dig anpassa ett hyllsystem i fönstret Inställningar för hyllor.