Längst ner i Configura Walkthrough finns det åtta knappar:

Dessa funktioner och deras respektive kortkommando är, från vänster till höger:

Foto framkallning (Mellanslag): framkallar nuvarande vy till ett foto med hög kvalitet.

Snabb framkallning (Shift + Mellanslag): framkallar snabbt en förhandsvisning av nuvarande vy.

Kopiera till urklipp (Ctrl + C): kopierar nuvarande vy till urklipp.

Återställ kamerahöjd (F3): återställer kameran till dess ursprungliga höjd.

Återställ kameravy (F2): återställer kameran till dess ursprungliga position.

Helskärm (F11): visar din walkthrough i helskärmsläge.

Inställningar (F12): öppnar sidan med inställningar för olika element i din walkthrough, så som rörelsehastighet, kamera, mus, tangentbord och grafik.

Hjälp (F1): öppnar hjälpsidan.

Andra tangentbordsgenvägar är:

F5 för att uppdatera vyn.

Esc för att avsluta helskärmsläge.

H för att snabbt skifta mellan att visa förenklade skuggor och inga skuggor alls i din walkthrough.