Vill du visa din kund exakt hur deras lokaler kommer att se ut? Med Configura Walkthrough kan du det! Med ett tangenbord och  mus mus, eller en handkontroll, kan du förflytta dig i 3D, gå framåt och bakåt, stiga med kamera och vända 360 grader runt.

För att använda Configura Walkthrough och dess underfunktioner måste InstantPlanner köras i avancerat grafikläge. Du kan kontrollera dina inställningar i Kontrollpanelen.

Observera:

Vissa kundanpassade material och 3D-modeller behöver bearbetas för att fungera korrekt i en walkthrough. Om ett material inte stöds kommer det att visas som en helvit yta. Tala med din Configura-ansvariga för mer information.