Komponenter

I menyn Komponenter väljer du vilken komponentflik du vill att InstantPlanner ska visa. Menyn visar samma sak som den vertikala flikraden med symboler i komponentflikarnas högerkant.

När Kontor/Hem är valt i den horisontella flikraden är dessa, från toppen och ner: Streckritning 1, Streckritning 2, Huskomponenter, Verktyg, Importera och exportera, Tillbehör, Kontorsbord och stolar, Förvaring, Kök och Badrum.

När Industri är valt i den horisontella flikraden är dessa, från toppen och ner: Streckritning 1, Streckritning 2, Huskomponenter, Verktyg, Importera och exportera, Tillbehör, Industrihyllor, Industriställage och Rullbanor.