Skapa sidovy

Med Skapa sidovy kan du skapa en sidovy av en komponent.

Låt oss använda tillbehörskomponenten Pärm, stående (finns under Kontor i trädvyn på fliken Tillbehör som exempel. Vi ska nu skapa en sidovy av denna komponent som annars visas ovanifrån. Detta för att kunna placera pärmen i ett av skåpen från fliken Förvaring.

Gör så här:

1. Placera ett skåp på ritytan.
  2. Placera pärmen på ritytan.
  3. Se till att pärmen är aktiverad. Om inte, klicka på den.
  4. Välj Skapa sidovy i menyn Redigera.
  5. För muspekaren till ritytan. En sidovy visas vid muspekaren.
  6. Snappa sidovyn mot ramen, på hyllplanet.

Skapa sidovy finns också i pop up-menyn som visas om du högerklickar på den komponent du vill göra sidovy av.

Gör så här:

1. Högerklicka på komponenten. I pop up-menyn, välj Skapa sidovy.
  2. Vid muspekaren visas sidovyn.